Saturday, June 13, 2009

Δημιουργία Hopling Πρακτικό Μάθημα 1ον

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GOMU ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Αυτό είναι το πρώτο πρακτικό μάθημα. Πως να φτιάξουμε hop ling και την τραπεζική μας ταυτότητα. Πρέπει να ξεκινήσουμε με την εγγραφή μας σε ηλεκτρονική τράπεζα και έχουμε επιλέξει την paypal μιας και είναι η πιο μεγάλη και έμπιστη, μαθαίνοντας πως ανοίγουμε λογαριασμό και πως δημιουργούμε ηλεκτρονική ταυτότητα (hop ling) για την τράπεζα που επιλέξαμε μπορούμε να κάνουμε το ίδιο για όσες ηλεκτρονικές τράπεζες θέλουμε.

Το hop ling θα μας χρησιμεύει πάντα σε όλες μας της στρατηγικές η τις ιστοσελίδες μας γιατί μέσα από αυτό η τράπεζα θα καταλαβαίνει ότι εμείς της στείλαμε έναν νέο χρήστη-πελάτη και θα μπορεί έτσι να καταγράφει τις προμήθειες μας.

Βήμα 1ον. Πατήστε ΕΔΩ..και θα οδηγηθείτε στην αρχική σελίδα της paypal..κάντε sign up αν είστε νέος χρήστης (αν είστε ήδη εγγραμμένος κάντε login).
Συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής φροντίζοντας να δώσετε το σωστό σας email και δημιουργώντας ένα συνθηματικό (password) που θα το θυμάστε μόνο εσείς. Όταν τελειώσετε την εγγραφή η paypal θα σας στείλει ένα μήνυμα στο emails σας για να πιστοποιήσει ότι όλα έχουν καλώς..πατήστε το ling πιστοποιήσεις (confirmation ling) όταν έρθει το email.
Αν όλα έχουν πάει καλά τώρα μπορείτε να κάνετε login στον λογαριασμό σας.

Βήμα 2ον. Μόλις μπείτε στον νέο ηλεκτρονικό σας λογαριασμό τράπεζας (pay pal) θα σας ζητηθεί να πιστοποιήσετε κάποια ηλεκτρονική κάρτα η την διεύθυνσή σας αυτό μπορείτε να το αφήσετε για αργότερα εφ όσων ήδη μπορείτε να δέχεστε χρήματα πια.
Ο λογαριασμός σας ΕΙΝΑΙ το emails σας ..αν κάποιος σας ζητήσει να σας στείλει χρήματα η να σας πληρώσει μέσω ίντερνετ τώρα απλά πια του δίνετε το emails σας και του λέτε ότι δέχεστε χρήματα μέσω paypal
Στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας θα δείτε μια οριζόντια σειρά από ling ένα από αυτά τα ling ονομάζετε referrals το οποίο σημαίνει απλά αυτοί που έρχονται από εσάς, αυτό είναι και το affiliate πρόγραμμα της paypal ...πατήστε το και διαβάστε τη σας δίνει για κάθε χρήστη που στέλνετε..από ότι ξέρω δίνει άμεσα το 0,5% επί της προμήθειας που κρατάει η τράπεζα για κάθε συναλλαγή που θα κάνει ο νέος χρήστης και αυτό φτάνει μέχρι τα 1000 ευρό τον πρώτο χρόνο.
Στην σελίδα των referrals θα δείτε ένα πεδίο που λέει " send your personalized referral ling in an email" και από κάτω ένα πεδίο που θα έχει κάτι που μοιάζει με αυτό "https://www.paypal.com/gr/mrb/pal=nh5p36*******" κάντε copy και πηγαίνετε το στον επεξεργαστή κείμενου και κάντε paste (copy κάνουμε είτε με δεξί κλικ στο ποντίκι αφού πρώτα έχουμε επιλέξει το κείμενο που θέλουμε και δίνουμε εντολή αντιγραφή η copy στο παράθυρο που θα ανοίξει είτε πατώντας τα πλήκτρα ctr l και c αφού βέβαια έχουμε επιλέξει για ποιο κείμενο ενδιαφερόμαστε) (paste κάνουμε πάλι με δεξί κλικ στο χώρο που θέλουμε να επικολλήσουμε το κείμενο που μόλις πήραμε ,πατώντας στο παράθυρο την ένδειξη επικόλληση η paste είτε με τα κουμπιά ctr l και v ταυτόχρονα.)Τώρα έχετε δημιουργήσει και έναν τραπεζικό λογαριασμό και ακόμα την πρώτη σας affiliate ταυτότητα.
Σε επόμενα πρακτικά μαθήματα θα μάθουμε με ποιον τρόπο τα χρησιμοποιούμε , πως τα χειριζόμαστε μέσα σε ένα κείμενο, πως τα κάνουμε να μην φαίνονται ως affiliate ling κοκ
Γυρίστε από ΕΔΩ εδώ στο θεωρητικό μάθημα που σας έστειλε σε αυτή την τάξη .

Υ.Γ Το GOMU ακολουθεί την φιλοσοφία μηδενικής βάσης στα μαθήματά του-δηλαδή προσπαθεί να εξηγεί και το πιο απλό θέμα σαν ο χρήστης να μη γνωρίζει τίποτα--αυτό θα συμβαίνει στα αρχικά μαθήματα αλλά όσο προχωράμε θα σταματήσει να γίνεται π.χ δεν θα ξανά εξηγήσουμε πως γίνετε copy - paste αν κάποιος χρειάζεται να θυμηθεί μπορεί να γυρνάει προς τα πίσω.Αν έχετε βρεθεί εδώ χωρίς να έχετε δει την αρχική σελίδα καλό είναι να την εξετάσετε για να δείτε τι προσφέρει το GOMUκαι τι θέλει να πετύχουμε όλοι μαζί.

Σημειωση¨Η προσπάθεια δημιουργίας ενός online πανεπιστημίου δεν είναι εύκολη υπόθεση.Καθημερινά κάνουμε προσπάθειες να ολοκληρώσουμε όλο το έργο.Δεν είμαστε ακόμη σε τελειωτική μορφή άρα μπορείτε ελεύθερα να ενημερώνεστε από τα μαθήματα μας και να επικοινωνείτε μαζί μας μέχρι το gomu να ξεκινήσει της πλήρης εργασίες του.
Το gomu όταν ολοκληρώσει την ανάρτηση όλων των μαθημάτων και ξεκινήσει θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ΔΩΡΕΑΝ!

0 comments:

About This Blog

Το blog του GOMU θα σας δώσει όλες τις αρχικές πληροφορίες για το on line πανεπιστήμιο που θα σας διδάξει πως να κερδίζετε χρήματα από το διαδίκτυο

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP